Ζωή γεμάτη υγεία Ώρα για συμπληρώματα

Ήλιος και βιταμίνη D

Ήλιος και βιταμίνη D

Σίγουρα η Ελλάδα που είναι μια χώρα με πολύ ήλιο τους περισσότερους μήνες, προσφέρει αρκετή βιταμίνη D. Ωστόσο, τους χειμωνιάτικους μήνες επέρχεται μια φυσιολογική μείωση.

Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παράξει βιταμίνη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, έχει ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3, η οποία πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός.

Όσο καιρό γίνεται, βγαίνουμε έξω με κοντά μανίκια και κοντά παντελόνια.

Η βιταμίνη D3:

  • έχει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση της ομοιόστασης του ασβεστίου και του φωσφόρου
  • συμβάλλει στην φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου
  • συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών και των δοντιών
  • εμπλέκεται στο μεταβολισμό των ιστών και η παρουσία της σε επαρκής ποσότητες, είναι ουσιώδης για την διαφοροποίηση των κυττάρων και τη διατήρηση της λειτουργικότητας των
  • μεμβρανών, καθώς και για τη λειτουργία διαφόρων οργάνων όπως το δέρμα, οι μυς, το πάγκρεας, τα νεύρα, ο παραθυρεοειδής αδένας και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Για τον χειμώνα, μπορείτε να δώσετε στο παιδί σας το Ιntermed D3 Fix.

Συνιστάται 2 σταγόνες την ημέρα, που είναι αρκετό για να καλυφθεί η μείωση της βιταμίνης.

Το D3 Fix Drops είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 (cholecalciferol) με τη μορφή πόσιμου διαλύματος σε σταγόνες, για την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του οργανισμού σε βιταμίνη D3 ή όταν υπάρχει ένδεια αυτής.

Στο D3 Fix Drops η βιταμίνη D3 είναι υδατοδιαλυτή εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό άριστη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Επίσης, για τους ενήλικες προτείνεται

Unipharma D3 Fix Max 4000 IU ή D3 fix extra 2000iU με λήψη μαζί με φαγητό.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

PharMavromati

Πρόσθεσε σχόλιο

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο