Ενημέρωση Ζωή γεμάτη υγεία

Η A.Vogel στο φαρμακείο μας

Στο φαρμακείο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ επιλέγουμε για τις συνεργασίες μας εταιρείες φυτικές – βιολογικές που δίνουν προτεραιότητα στον άνθρωπο, την υγεία του και τις ιαματικές δυνατότητες της φύσης.

Μια από αυτές είναι η της A.Vogel.

Η φιλοσοφία της A.Vogel, από το 1923 που δραστηριοποιείται, βασίζεται στην αγάπη για τη φύση και πίστη στις θεραπευτικές της ιδιότητες. Με επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με την υγεία, τη διατροφή και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η A.Vogel ενισχύει τη θέση μας για την υιοθέτηση ενός πρότυπου υγιεινού τρόπου ζωής.

Τα φρέσκα, βιολογικά καλλιεργούμενα βότανα αποτελούν τη βάση για τα αποτελεσματικά και κλινικά αποδεδειγμένης δράσης φυτικά σκευάσματα καθώς και τα προϊόντα διατροφής που προσφέρει.

Η εποχή πολύ συχνά μας ταλαιπωρεί με αλλεργίες, που προκαλούν καταρροή, βήχα και άλλα ενοχλητικά συμπτώματα. Για την περίπτωση, η A. Vogel προτείνει:

Drosinula. Φυτικό σιρόπι για τον έντονο βήχα – Σιρόπι από φρέσκους βλαστούς δροσέρας, κισσού και άγριου ελάτου. Κατάλληλο για επίμονο σπαστικό βήχα, ξηρό και ερεθισμένο βλεννογόνο, βραχνάδα, ρευστοποίηση βλεννωδών εκκρίσεων.

Santasapina. Φυτικό σιρόπι για τον βήχα – Σιρόπι από φρέσκους βλαστούς άγριου ελάτου. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση ερεθιστικού βήχα, βραχνάδας & ρινικής συμφόρησης, για τον ερεθισμένο λαιμό, την καταρροή,

Βοηθά στη ρευστοποίηση βλεννωδών εκκρίσεων.

Bronchosan. Συνδυασμός βοτάνων για τον βήχα – Βάμμα με βάση τα φρέσκα βότανα γλυκύρριζας, θυμαριού και κισσού. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον επίμονο ξηρό, ερεθιστικό, παραγωγικό βήχα και την καταρροή.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Συντάκτης

Πρόσθεσε σχόλιο

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο