Η Nuxe είναι το brand εκείνο που έχει καθιερωθεί στις beauty συνειδήσεις μας για το θρυλικό λάδι. Και από φέτος το ίδιο brand θα συνδεθεί συνειρμικά με όλα μας τα καλοκαίρια εφ’εξής! Γιατί θα το έχουμε στο νεσεσέρ παραλίας μας…
Ζωή γεμάτη υγεία

Η Nuxe αντηλιακό

Η Nuxe είναι το brand εκείνο που έχει καθιερωθεί στις beauty συνειδήσεις μας για το θρυλικό λάδι. Και από φέτος το ίδιο brand θα συνδεθεί συνειρμικά με όλα μας τα καλοκαίρια εφ’εξής! Γιατί θα το έχουμε στο νεσεσέρ παραλίας μας…

Σωστά μάντεψες! Το νέο είναι ότι η Nuxe μόλις λάνσαρε μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας που συνδυάζει την ιδανική προστασία με την απόλυτη γοητεία και πολυτέλεια σε μια σειρά με εξειδικευμένα και εύκολα στη χρήση προϊόντα: 3 δείκτες προστασίας από το 10 ως το 30, ένα ονειρεμένο άρωμα και εθιστικές υφές που συνδυάζουν το καλοκαίρι με τον αισθησιασμό. Κυρίες μου, ιδού η ολοκαίνουρια σειρά Nuxe Sun!

NUXE Delicious Cream for Face
Κρέμα Προσώπου- Υψηλή Προστασία SPF30

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου NUXE Delicious Cream for Face έχει κρεμώδη υφή και προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.
Είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου, απορροφάται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.
Χάρη στη σύνθεσή της που βασίζεται σε ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών, βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης και της φωτογήρανσης.
Έχει λεπτή υφή που επιτρέπει την ομοιόμορφη εφαρμογή και είναι ανθεκτική στο νερό.
Για ποιον τύπο δέρματος;
Για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και το ανοιχτόχρωμο δέρμα.
Για ποια γυναίκα;
Για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να έχουν ένα λαμπερό μαύρισμα και παράλληλα να προστατεύουν το δέρμα τους από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και την πρόωρη γήρανση.

NUXE Milky Spray for Face and Body
Γαλάκτωμα για Πρόσωπο και Σώμα
Μεσαία Προστασία SPF20

Το Αντηλιακό Γαλάκτωμα NUXE Milky Spray for Face and Body εφαρμόζεται απλά, εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας ένα διάφανο αποτέλεσμα. «Αγκαλιάζει» το δέρμα με ένα μη κολλώδες φιλμ προστασίας και το προφυλάσσει από το ηλιακό έγκαυμα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό μαυρίσματος του δέρματος.
Η σύνθεσή του με ισχυρά αντιοξειδωτικά, προλαμβάνει τη φωτογήρανση και περιορίζει την παραγωγή ελευθέρων ριζών, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τον μηχανισμό ανάπλασης κυττάρων του δέρματος.
Προστατεύει ακόμη και μέσα στη θάλασσα και μετά το μπάνιο στη θάλασσα και προσφέρει ένα φυσικό μαύρισμα και υπέροχες στιγμές απόλαυσης.
Για ποιον τύπο δέρματος;
Για όλους τους τύπους δέρματος σε συνθήκες μέτριας ηλιοφάνειας.
Για ποια γυναίκα;
Για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να έχουν μαζί τους στην τσάντα θαλάσσης μόνο ένα προϊόν και θέλουν ένα προϊόν προστασίας έυκολο στη χρήση.

NUXE Tanning Oil for Face and Body
Λάδι Μαυρίσματος για Πρόσωπο & Σώμα
Χαμηλή Προστασία SPF10

Το λάδι μαυρίσματος αντιπροσωπεύει τη μέγιστη απόλαυση στο μαύρισμα: την αίσθηση ότι αιχμαλωτίζεις όλη την ενέργεια του ήλιου και χαρίζεις στο σώμα σου στιγμές απόλυτης απόλαυσης, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την πραγματική προστασία του δέρματος.
Το λάδι NUXE Tanning Oil for Face and Body συνδυάζει την επιστημονική τεχνική εξειδίκευση της NUXE με την απεριόριστη πολυτέλεια και τον αισθησιασμό.
Χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, η σύνθεσή του μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα.
Θρεπτικό και μη λιπαρό, αυτό το λάδι με τις χρυσαφένιες νότες δημιουργεί την αίσθηση ότι ο ήλιος χαιδεύει το δέρμα σου, αφήνοντάς το απαλό και μεταξένιο.
Για ποιον τύπο δέρματος;
Για σκούρο δέρμα ή δέρμα που ήδη έχει αρχίσει να μαυρίζει.
Για ποια γυναίκα;
Για γυναίκες που επιθυμούν την αληθινή εμπειρία ενός πολυτελούς και λαμπερού μαυρίσματος. Για όσες ονειρεύονται αποδράσεις και ένα καλοκαίρι που δεν τελειώνει ποτέ!

NUXE Refreshing After-Sun Lotion
for Face and Body
Ενυδατική Λοσιόν για Μετά τον Ήλιο

Αφού έχετε «χορτάσει» από την πανέμορφη καλοκαιρινή ζέστη, το σώμα σας αναζητά δροσιά. Το καταπραϋντικό και δροσιστικό NUXE Refreshing After-Sun Lotion for Face and Body κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα προσφέροντας σε μια στιγμή άνεση, αναδόμηση, ενυδάτωση και δροσιά μετά την έκθεση στη θέρμη του ήλιου.
Έχει ανάλαφρη υφή, χωρίς μενθόλη ή οινόπνευμα, απλώνεται γρήγορα και εύκολά στο δέρμα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση άνεσης και δροσιάς, καταπραϋνοντάς το.
Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με πούδρα από σπόρους φυσικού Χαρουπιού, ένα φυτικό ενεργοποιητή μαυρίσματος που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, το ενισχύει και το παρατείνει για δύο εβδομάδες επιπλέον*.
Για ποιον τύπο δέρματος;
Για όλους τους τύπους δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο. Για το πρόσωπο και το σώμα.
Για ποια γυναίκα;
Για όλες τις γυναίκες που λαχταρούν δροσιά μετά από μια μέρα κάτω από τον ήλιο. Για γυναίκες που επιθυμούν προϊόντα εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα στη χρήση. Για γυναίκες που επιθυμούν ένα μαύρισμα που διαρκεί ακόμη και μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές!

Στo φαρμακείo μας αποκλειστικά από την Pharmathen

Λοιπόν, εσύ είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το πιο sexy, τροπικό αλλά και ασφαλές μαύρισμα που είχες ποτέ;

Σχετικά με τον Συγγραφέα

PharMavromati

Πρόσθεσε σχόλιο

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο