Ώρα για συμπληρώματα

Θαυματουργές τροφές

Οι περισσότερες δίαιτες, υπόσχονται «θαύματα» όπως γρήγορη απώλεια κιλών ή εύκολο έλεγχο του βάρους. Ίσως όμως το μυστικό για μια ισορροπημένη διατροφή, ανάπτυξη ενός καλύτερου και ταχύτερου μεταβολισμού & τέλος φυσική και αποτελεσματική απώλεια κιλών πολλές φορές να κρύβεται σε  «θαυματουργές» για την απώλεια βάρους τροφές.

 

Αμύγδαλα 

Είναι γνωστό ότι οι ξηροί καρποί, βοηθούν στον έλεγχο του βάρους. Όμως, τα αμύγδαλα συγκεκριμένα, περιέχουν σημαντικές θρεπτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων φυτικών ινών, βιταμίνης Ε, μαγγανίου και μαγνησίου, που τα καθιστά την τέλεια επιλογή σνακ, όταν βρίσκεστε σε δίαιτα.

 

Φιστίκια Βραζιλίας

Τα έχετε ακούσει; Αν όχι, πρόκειται για ένα είδος ξηρού καρπού, που τα κατατάσσουν στην κατηγορία των superfoods, λόγω της υψηλής θρεπτικής αξίας τους. Τα φιστίκια Βραζιλίας, μεταξύ άλλων, βοηθούν και στο αδυνάτισμα, καθώς περιέχουν θρεπτικά συστατικά όπως οι ίνες, οι πρωτεΐνες και οι πολύπλοκοι υδατάνθρακες. Μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να σας χορτάσει. Προσοχή, μην τα τρώτε με τις χούφτες, διότι έχουν πολλές θερμίδες και στο τέλος θα φέρετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

Φακές

Κι, όμως, σύμφωνα με τους διατροφολόγους οι φακές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά! Επίσης, μία μερίδα φακές θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα επίπεδα χοληστερόλης υπό έλεγχο. Προτιμήστε την για μεσημεριανό.

 

Βρώμη

Είναι από τα πιο υγιεινά δημητριακά. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, μαγνήσιο, μαγγάνιο, θειαμίνη (βιταμίνη Β1) και διάφορα άλλα θρεπτικά συστατικά.

 

Γλυκοπατάτα

Ακόμη μία τροφή, πλούσια σε υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και βιταμίνη C. Επιλέξτε να συμπεριλαμβάνεται στο βραδινό σας γεύμα.

 

Λάχανο

Ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα και πολύτιμη πηγή φυλλικού οξέος, βιταμίνης Κ, β-καροτίνης και βιταμίνης C.

 

Μούρα

Είναι γνωστά για τη σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C. Μια χούφτα φρέσκα μούρα κάθε απόγευμα, βοηθά τον οργανισμό να αδυνατίσει εύκολα και με διάρκεια, σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Στήθος κοτόπουλο

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρόφιμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά.

 

Τόνος

Είναι ένα ψάρι με χαμηλά λιπαρά και πλούσιο σε πρωτεΐνη. Όπως ο σολομός, έτσι και ο τόνος, είναι επίσης πολύ καλή πηγή θρεπτικών συστατικών, όπως και πολύτιμων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

 

Αβγά

Από τις πιο υγιεινές και θρεπτικές τροφές. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, ενώ τα ασπράδια είναι σχεδόν καθαρή πρωτεΐνη.

 

Ωστόσο σε μία σύγχρονη εποχή με γρήγορους και έντονους ρυθμούς, η επιμέλεια της διατροφής γίνεται δύσκολη και συχνά καταλήγουμε σε έτοιμα σνακ και φαγητό που δεν ελέγχουμε.

Άλλωστε πολλές φορές χρειαζόμαστε κάποιον να μας βοηθά με την ετοιμασία του διαιτολογίου μας που είναι πολυτέλεια.

 

Υπάρχουν πολλά σκευάσματα που μας βοηθούν να κατακτήσουμε το ιδανικό βάρος, που διαθέτουμε στο φαρμακείο μας, όπως:

Το ABOCA FITOMAGRA LIBRAMED, είναι το καταλληλότερο σκεύασμα για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και της μείωσης των πολλών περιττών κιλών. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες εστιάζουν στην βαθύτερη ρίζα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με περιττά κιλά: τις γλυκαιμικές εξάρσεις σε συνδυασμό με την μεγάλη ποσότητα υπάρχοντος αποθηκευμένου λίπους.
Άμεση, ασφαλής και αποτελεσματική δράση: Καταπολέμηση του αισθήματος της συνεχούς πείνας.
Παύση της λιπογένεσης και της αποθήκευσης λίπους στα λιποκύτταρα.
Περιλαμβάνει το Policaptil Gel Retard®, ένα σύμπλεγμα πολυσακχαριδικών μακρομορίων, το οποίο δημιουργεί ενός είδους γέλης εντός του εντέρου που εμποδίζει την απορρόφηση υδατανθράκων. Της αιτίας δηλαδή που δημιουργείται λίπος.
Οδηγεί στην μείωση του συσσωρευμένου λίπους και στην εξυγίανση του οργανισμού με ασφαλή τρόπο χωρίς παρενέργειες

Λήψη: Οι ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών καλό είναι καταναλώνουν 3 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματα.
Τα παιδιά από 8 έως 12 ετών καλό είναι να καταναλώνουν 2 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματα.
Η λήψη των δισκίων πρέπει να συνοδεύονται κάθε φορά από ένα μεγάλο ποτήρι νερό

 

Στο φαρμακείο μας θα βρείτε πάντα κάποιον με όρεξη και διάθεση να συζητήσει για τους δικούς σας προσωπικούς στόχους και να επιλέξετε το προϊόν που σας ταιριάζει.

 

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα

PharMavromati

Πρόσθεσε σχόλιο

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο