Ώρα για συμπληρώματα

Η αποτοξίνωση είναι σημαντική

Γιατί είναι απαραίτητη η αποτοξίνωση του οργανισμού μας;

Γιατί χρειάζεται να κάνω Αποτοξίνωση;

Τέτοια ερωτήματα καθημερινά δημιουργούνται από όλους μας. Στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την υγεία μας, θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια απλά βήματα ώστε να ‘καθαρίσουμε’ τον οργανισμό μας από τις τοξίνες.

Η αποτοξίνωση, αποτελεί μια φυσική λειτουργία που καθημερινά πραγματοποιεί ο οργανισμός μας, κατά κύριο λόγο στο ήπαρ, με στόχο τη συνεχή αποβολή των τοξινών.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του μεταβολισμού, η κύρια λειτουργία του οποίου είναι η ΄μετατροπή΄ αυτών των τοξινών σε απλούστερες ώστε να αποβληθούν πιο εύκολα από τον οργανισμό.

Οι τοξίνες αποτελούν εκείνες τις ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό μας από διαφορετικές οδούς και αν δεν αποβληθούν άμεσα τότε προκαλούν πολλές επιπλοκές.

→Πιο απλά, τοξίνη είναι οτιδήποτε μπορεί να βρίσκεται σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα στον οργανισμό μας από αυτή που έχουμε ανάγκη.

♦ Οι τοξίνες εισέρχονται κυρίως μέσω των τροφίμων (επεξεργασμένων & πλούσιων σε ζάχαρη), μέσω κατανάλωσης αλκοόλ & καπνίσματος.

♦ Ωστόσο, ο οργανισμός μας ο ίδιος συχνά παράγει τοξίνες όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν

Αποτέλεσμα είναι να διαταράσσεται η ομοιόσταση του ανθρώπινου οργανισμού και να επηρεάζονται συστήματα όπως το ανοσοποιητικό, το καρδιαγγειακό, το νευρικό κ.α
Τέτοια συμπτώματα αποτελούν:

Τι πρέπει να πάρω ώστε να ενισχύσω την αποτοξίνωση του οργανισμού;

Τη δύναμη των Υπερτροφών. SUPERFOODS!

 

Γαϊδουράγκαθο

Γνωστό από την αρχαιότητα για την προστατευτική του δράση στο ήπαρ χάρη σε ένα μείγμα δραστικών συστατικών – τη σιλυμαρίνη.

Περιέχει σταθερή ποσότητα 240mg σιλυμαρίνης σε κάθε κάψουλα αποτελώντας την ιδανική φυσική λύση αποτοξίνωσης του ήπατος.
Προτείνεται η λήψη 1 κάψουλας καθημερινά μαζί με το φαγητό.

 

 

 

 

 

 

Η Πικραλίδα, η Σημύδα, το Πράσινο Τσάι και η Αγκινάρα αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό υπερτροφών με έντονη διουρητική δράση και ισχυρή ενίσχυση του μεταβολισμού.

Μειώνει την κατακράτηση των υγρών και ενισχύει την αποβολή των τοξινών σε 6 μόνο ημέρες!
Προτείνεται η αραίωση 50ml SUPERFOODS DETOX σε 500ml νερού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τζίτζιφος, η Παπαρούνα, το Λουλούδι του Πάθους, η φυσική Mελατονίνη & το 5-HTP δρουν στην άμεση αντιμετώπιση της αϋπνίας ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το άγχος & στρες.

Χάρη σε αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα υπερτροφών, προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε οργανισμού επιφέροντας άμεσα ύπνο μειώνοντας τα επίπεδα του στρες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Προτείνεται η λήψη 1 κάψουλας καθημερινά 1 ώρα προ ύπνου.

 

 

 

 

 

Φροντίζουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, για μία όμορφη ζωή!

Στο φαρμακείο μας, εκτός των superfoods μπορείτε να βρείτε και άλλα σκευάσματα για την δική σας αποτοξίνωση!

Πηγή: https://www.2happy.gr