Ενημέρωση Ζωή γεμάτη υγεία

Εφαρμόζετε τα προϊόντα ομορφιάς σας με τη σωστή σειρά;

Αρκετές γυναίκες δεν γνωρίζουν με σιγουριά ποια είναι η σωστή σειρά που θα πρέπει να εφαρμόζουν τα προϊόντα ομορφιάς τους. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε τη σειρά που εφαρμόζουμε κάθε προϊόν. Έτσι επιτυγχάνεται η σωστή απορρόφησή τους από την επιδερμίδα.

#1 Βασικός και πρώτος κανόνας για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας είναι ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ της.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον καθαρισμό του δέρματός μας. Αποτελεί το πρώτο και βασικό βήμα πριν ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε οποιοδήποτε προϊόν ομορφιάς. Επιλέγοντας το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου καθαρίζουμε σε βάθος τους πόρους. Απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα.

Ιδανικός είναι ο κρεμώδης αφρός καθαρισμού Inalia Pure Foam Cleanser. Αποτελεί μια φυσική σύνθεση με μίγμα ενεργών ιχνοστοιχείων, πρεβιοτικά και προβιταμίνη Β5. Το PreBIULIN FOS είναι μια πολυφρουκτόζη φυτικής προέλευσης. Εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος, βοηθώντας στην καλή διατήρηση της λειτουργίας του.

Το PHYSIOGENYL® είναι ένα φυσικό δραστικό σύμπλοκο μεταλλικών στοιχείων, τα οποία ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Η προβιταμίνη Β5 θρέφει και διατηρεί την υγρασία του δέρματος, βοηθώντας στην αναζωογόνησή του.

#2 Toner για τόνωση!

Η τονωτική λοσιόν έρχεται μετά από τον καθαρισμό για να τονώσει την επιδερμίδα. Απομακρύνει τυχόν ρύπους, σμήγμα ή υπολείμματα του μακιγιάζ που έμειναν μετά τον καθαρισμό. Ακόμη και το χλώριο ή μέταλλα από το νερό.

Μπορείς να επιλέξεις το αντίστοιχο toner με βάση τη σύνθεσή του ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.
Τοποθέτησε μικρή ποσότητα σε ένα pad. Εφάρμοσε ταμποναριστά σε όλο το πρόσωπο, τον λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ.

#3 Dum Spiro…Serum!

Κάθε φορά που περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον ορό προσώπου. Αν και έχει ανάλαφρη σύνθεση, εμπεριέχει τις υψηλότερες συγκεντρώσεις σε δραστικά συστατικά. Η σύνθεσή του αποτελείται από μικροσκοπικά μόρια που απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα, διεισδύοντας στις βαθύτερες στοιβάδες της. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις έναν που καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου.

Ιδανικός είναι ο αντιρυτιδικός ορός Inalia Botox like effect premium face serum που περιέχει το MATRIXYL® Morphomics™ (Palmitoyl Tripeptide-56). Αυτό είναι ένα βιομιμητικό πεπτίδιο που συμμετέχει στην αναγέννηση του δέρματος. Ενεργοποιεί τα γονίδια που εμπλέκονται στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος. Ο συνεργιστικός συνδυασμός με το Argireline® Amplified peptide (Ακετυλο εξαπεπτίδιο-8), το βιομιμητικό πεπτίδιο που έχει παρόμοια δράση με την αλλαντοτοξίνη Α (botulinum toxin A), μειώνει ακόμα και τις επίμονες κάθετες γραμμές έκφρασης.

Επίσης, περιέχει εκχύλισμα λευκόιου (Leucojum aestivumSummer snowflake): το αγριολούλουδο του χιονιού εμποδίζει τη μετάδοση των νευρικών σημάτων μειώνοντας τις μυϊκές συσπάσεις. Χωρίς την κίνηση των μυών, οι ρυτίδες έκφρασης στην περιοχή του μετώπου και στο πόδι της χήνας γίνονται πιο λείες.

#4 Σειρά έχει η αγαπημένη σου κρέμα ματιών!

Η κρέμα ματιών μπορεί να κάνει θαύματα στο βλέμμα! Φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, μειώνει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές. Ενυδατώνει παράλληλα την περιοχή. Ανάλογα με την κρέμα ματιών που θα επιλέξεις, η φόρμουλά της μπορεί να είναι πιο υδαρής ή πιο παχύρρευστη.  Άπλωσε ταμποναριστά μικρή ποσότητα γύρω από τα μάτια καθημερινά πρωί και βράδυ.

Ιδανική είναι η κρέμα ματιών λάμψης Inalia Firming & Brightening Eye Treatment που ενισχύει την μικροκυκλοφορία του αίματος και μειώνει τους μαύρους κύκλους. Η κρέμα ματιών λάμψης Inalia είναι εμπλουτισμένη με Rejuvial VitaminsTM: καινοτόμο δραστικό σύμπλοκο βιταμινών D3E και C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Καθυστερεί τα σημάδια του χρόνου και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου.

Το συνεργιστικό σύμπλεγμα από εκχύλισμα μαγιάς και 5 φυτικών εκχυλισμάτων (ρούσκος, centella asiatica, καλέντουλα, ιπποκάστανο και γλυκόριζα) που εμπεριέχεται στην κρέμα ματιών λάμψης Inalia βοηθά στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος. Αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αποκτά ομοιογενή όψη, δίνοντας μια πιο νεανική και πιο υγιή εμφάνιση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Τα ενεργά συστατικά των φυτικών εκχυλισμάτων από φύλλα μουριάς και ρίζα ροδιόλας δρουν ενάντια στη γήρανση, που σχετίζεται με τη δυσλειτουργία των μιτοχονδρίων. Συγκεκριμένα, αυξάνουν το μέγεθος και τον αριθμό των μιτοχονδρίων, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία τους, δηλαδή την παραγωγή ενέργειας. Με την κρέμα ματιών λάμψης Inalia το δέρμα αποκτά λάμψη, υγεία και ζωντάνια.

#5 Ώρα για την ενυδατική!

Όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα σημαίνει ενυδατωμένη επιδερμίδα. Η ενυδατική κρέμα αναπληρώνει τα επίπεδα της υγρασίας στην επιδερμίδα, προστατεύοντάς την. Εξίσου σημαντικό βέβαια είναι να επιλέξεις η ενυδατική σου να έχει αυτά τα συστατικά που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σου.

Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος είναι η απαλή αναζωογονητική κρέμα ημέρας Inalia Regenerating & Hydrating Day Cream που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και διαρκεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Το σύμπλοκο Rejuvial Vitamins ΤΜ με τις προηγμένες μορφές των βιταμινών D3E και C μαζί με οσμολύτες και αμινοξέα προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό. Τα εκχυλίσματα φραγκόσυκου και κίστου ενυδατώνουν, αναζωογονούν και ενισχύουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Mε την αναζωογονητική κρέμα ημέρας Inalia η επιδερμίδα αποκτά μοναδική ενυδάτωση και λάμψη.

#6 Δεν βγαίνουμε ποτέ έξω χωρίς αντηλιακό!

Χειμώνα-καλοκαίρι δεν ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό μας, το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα στην επιδερμίδα.

Ιδανική είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου  Inalia Vitamin – Rich Face Sunscreen Cream SPF 30 η οποία είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει βιταμίνη Ε που έχει αντιοξειδωτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς δρα ενάντια στα σημάδια της φωτογήρανσης του δέρματος. Επιπλέον, η αντηλιακή κρέμα προσώπου Inalia SPF 30  θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα και διεγείρει την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Ακολουθώντας τα έξι παραπάνω βήματα είμαστε σίγουρες ότι πετυχαίνουμε την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων ομορφιάς!

Βρείτε όλη τη συλλογή Inalia στο φαρμακείο μας.

Πηγή: inalia.gr